Villa Ugar Vlašić

Babanovac bb, Šišava
 • 14 dana unaprijed
  Besplatno otkazivanje do

Hotel Villa Ugar nalazi se u samom centru sportsko rekreacionog centra Babanovac, pored skijaških staza. Zbog svog položaja predstavlja idealan smještaj za porodični odmor, ali i za ljubitelje prirode i sporta kako u zimskom periodu, tako i u ljetnom periodu.

Hotel raspolaže sa 27 smještajnih jedinica koje su renovirane, prostrane i potpuno opremljene. Svaka soba ima balkon, kupaonicu s tušem, fen za kosu, minni bar, tv i satelitske kanale, besplatan pristup wi-fi internet mreži i telefon. Djeca do 6 godina borave gratis na ležaju sa roditeljima. Djeca od 6 do 12 godina borave uz 50% popusta. Dječiji krevetić je gratis, a ukoliko Vam je potreban dodatni ležaj, doplaćujete 30 KM po danu.

 

U sklopu hotela nalazi se i restoran gdje se poslužuje domaća tradicinalna halal hrana i razni kulinarski specijaliteti, a nanin gastro kutak posebna je ponuda koju ne smijete propustiti.

Hotel u ponudi ima i iznajmljivanje ski opreme, kao i sanki, koja je dostupna svima, a za goste hotela s popustom od 50 %.

Rezervacije se vrše na minimalno dvije noći.

Dobrodošli na prekrasni Vlašić.

Karakteristike

Cijene

Cijene noćenja sa doručkom (03.01.-01.03.)

 • Delux 1/1 soba BB sa balkonom

  francuski ležaj

  145,00
 • Delux 1/2 soba BB sa balkonom

  Dvokrevetna soba+pomoćni ležaj

  180,00
 • Delux 1/3 soba BB sa balkonom

  Trokrevetna soba sa zasebnim ležajevima

  240,00
 • Delux 1/4 soba BB sa balkonom

  Četverokrevetna soba

  280,00

Lokacija

Samo gosti koji su imali rezervaciju mogu ostaviti recenziju.