Prijavi se

Doživi BiH Vodne avanture Već od 60,00

Kadija rafting avantura

Bihać

Zadovoljstvo nam je ponuditi Vam neke od vodećih vidova aktivnog odmora na prelijepoj rijeci Uni i njenim pritokama, smještenim u sjeverozapadnom dijelu Bosne i Hercegovine, veliki broj kristalno čistih rijeka od kojih su neke najatraktivnije u Europi garantuje dobar odmor i odličnu zabavu.

Rafting je spuštanje niz rijeku u gumenom čamcu, specijalno rađenim za divlje vode. Rafting je prije svega zamišljen kao dobar provod na rijeci spoj ljepote, adrenalina i dobre zabave. Da biste učestvovali na raftingu nije Vam potrebno iskustvo, naši rafting vodiči su iskusni veslači i poznavaoci divljih voda.

Nudimo Vam Rafting na relaciji Kostela – Grmuša. Za razliku od Štrbačkog buka, ovaj rafting je opušteniji sa manjom dozom adrenalina, etapa je dužine 15 km i traje zavisno od grupe 1,5 do 3 sata sa usputnim stajanjima za kupanje i slikanje na slapovima Une.  Preporučuje se svim uzrastima,

Start svakim danom po dogovoru
Trajanje cca.: 1,5 – 3h
Dužina staze: 15km

Aranžman uključuje:

  • prevoz od hotela do starta raftinga i povratak, kompletnu opremu (odijela, kacige, prsluci za spašavanje), iskusnog vodiča, osiguranje (30 € po osobi)

Napomena

  • u aranžman nije uključen smještaj u hotelu ili privatnom smeštaju

Karakteristike

Cijene

  • Rafting avantura

    relacija Kostela - Grmuša

    60,00

Dodatne usluge

  • Ručak na pola etape na privatnoj plaži
    20,00

Lokacija

Samo gosti koji su imali rezervaciju mogu ostaviti recenziju.

Claim listing

Take control of your listing!

Customize your listing details, reply to reviews, upload photos and more to show customers what makes your business special.
Your account will be created automatically based on data you provide below. If you already have an account, please login.

Fill the form

Rezervacija

Odaberi usluge 0
Broj gostiju 1
Broj gostiju
Prijavite se za rezervaciju