Prijavi se

Doživi BiH Vodne avanture Već od 60,00

Kadija rafting avantura

Bihać

Zadovoljstvo nam je ponuditi Vam neke od vodećih vidova aktivnog odmora na prelijepoj rijeci Uni i njenim pritokama, smještenim u sjeverozapadnom dijelu Bosne i Hercegovine, veliki broj kristalno čistih rijeka od kojih su neke najatraktivnije u Europi garantuje dobar odmor i odličnu zabavu.

Rafting je spuštanje niz rijeku u gumenom čamcu, specijalno rađenim za divlje vode. Rafting je prije svega zamišljen kao dobar provod na rijeci spoj ljepote, adrenalina i dobre zabave. Da biste učestvovali na raftingu nije Vam potrebno iskustvo, naši rafting vodiči su iskusni veslači i poznavaoci divljih voda.

Nudimo Vam Rafting na relaciji Kostela – Grmuša. Za razliku od Štrbačkog buka, ovaj rafting je opušteniji sa manjom dozom adrenalina, etapa je dužine 15 km i traje zavisno od grupe 1,5 do 3 sata sa usputnim stajanjima za kupanje i slikanje na slapovima Une.  Preporučuje se svim uzrastima,

Start svakim danom po dogovoru
Trajanje cca.: 1,5 – 3h
Dužina staze: 15km

Aranžman uključuje:

  • prevoz od hotela do starta raftinga i povratak, kompletnu opremu (odijela, kacige, prsluci za spašavanje), iskusnog vodiča, osiguranje (30 € po osobi)

Napomena

  • u aranžman nije uključen smještaj u hotelu ili privatnom smeštaju

Karakteristike

Cijene

  • Rafting avantura

    relacija Kostela - Grmuša

    60,00

Dodatne usluge

  • Ručak na pola etape na privatnoj plaži
    20,00

Lokacija

Samo gosti koji su imali rezervaciju mogu ostaviti recenziju.

Rezervacija

Odaberi usluge 0
Broj gostiju 1
Broj gostiju
Prijavite se za rezervaciju