Sign In

 • 24 h
  Besplatno otkazivanje do

Ostavite užurbanost iza sebe i vratite se prirodi u turističkom naselju Zlatna Nit. Pozivamo vas na povezivanje s prirodom, sa dragim ljudima u zelenoj oazi u kojoj ćete odmoriti tijelo, um i dušu.
Prekrasna lokacija idiličnog šarma, ušuškana među brdima i šumama, udaljena od Bosanske Krupe 4 km, a od Bihaća i Cazina 36 km, udoban smještaj u rustikalnom stilu, prirodno okruženje, opuštanje uz naš moderan wellness i spa centar sa holističkim tretmanima za potpunu fizičku, mentalnu i duhovnu obnovu, tradicionalna jela sa domaćim sastojcima iz našeg staklenika, bašte i voćnjaka, i avantura na otvorenom su red dana u Zlatnoj Niti. Zvuči nebesko?
Bilo da dolazite sa familijom, sa prijateljima ili sa grupom poslovnih partnera i saradnika – imamo za svakoga ponešto da ponudimo. Pored našeg restorana i konobe, wellness i spa centar, teretane, i vanjski sportski teren (za tenis ili nogomet), svoj odmor kod nas možete obogatiti sa raznim aktivnostima kao što su quad safari, tradicionalna vožnja riječnom lađom, ribolovne i/ili lovačke aktivnosti, iznajmljivanje bicikala, pješačke ture, rafting i kajak ture, ili izleti na rijeke Unu i Krušnicu.
Čvrsto spavajte u miru
Idiličan domaći stil – svaka soba ukrašena je lijepim, ručno, izrađenim drvenim namještajem i umjetničkim djelima lokalnih umjetnika, opremljena jednom kupaonicom, posebnim detaljima i kvalitetom uslugom domaćinstva.
Vratite se kući u prirodno okruženje
Naša glavna zgrada i nova zgrada nude pogled na obronke s našim vinogradom i voćnjakom te okolnim šumama, pozivajući vas da se opustite i napunite pozitivnom energijom nakon dana avanture na otvorenom ili u našem Wellness centru.
Ako su opuštanje i/ili avantura u prirodi vaš cilj, onda ste na pravoj lokaciji za odmor.
Dobro nam došli!

Features

Pricing

Cjenovnik smještaja

 • Jednokrevetna soba

  Cijena je 60KM + 3KM boravišne takse

  60.00
 • Dvokrevetna soba

  Cijena je 90KM + 6KM boravišne takse

  90.00
 • Trokrevetna soba

  Cijena je 110KM + 9KM boravišne takse

  110.00
 • Četverokrevetna soba

  Cijena je 140KM + 12KM boravišne takse

  140.00

Cjenovnik aktivnosti

 • Quad Safari (1 sat)

  Istražite naše prirodno okruženje sa sat vremena vožnje quadom. Šume, brda, uz rijeku Unu ili Krušnicu... ovo je vaše istraživanje - vaš safari.

  50.00
 • Rafting/kayaking 1

  Crno jezero - Bosanska Krupa: etapa dužine oko 6 km i traje oko 2 sata.

  40.00
 • Rafting/kayaking 2

  Grmuša - Bosanska Krupa: etapa dužine oko 15 km i traje oko 4-5 sati.

  50.00
 • Rafting/kayaking 3

  Salihovac - Bosanska Krupa: etapa dužine oko 20 km i traje oko 5-6 sati. 60 KM po osobi.

  60.00
 • 1 sat Wellness i Spa

  Uživajte i opustite se u našem Wellness i Spa Centar - Bio sauna, Finska sauna i slana soba + 1 sat u teretanu.

  45.00
 • Neograničen Wellness i Spa

  Uživajte i opustite se u neograničen koristi naš Wellness i Spa Centar za 2 dana - Bio sauna, Finska sauna i slana soba + teretana.

  100.00

Cjenovnik Ponuda

 • Zlatna Nit Relaks Paket

  Opustite se u Zlatnoj Niti. Ostanite 2+ noći i dobijte: Boca domaćeg vina po dolasku. 1 sat korištenja naših wellness i spa sadržaja + 1 sat ekstra. Plus naše uobičajene uključenosti dnevnog doručka, besplatnog bežičnog interneta, parkinga i korišćenja naših sadržaja kao što su teretana. Paket je za dvoje, uključuje takse.

  269.00
 • Wellness Paket

  Pronađite svoje opuštanje u Zlatnoj Niti Ostanite 2+ noći i dobijete: Boca domaćeg vina po dolasku. Večera za dvoje prve noći. Neograničeno korištenje našeg Wellness centra. Plus naše uobičajene uključenosti dnevnog doručka, besplatnog bežičnog interneta, parkinga i korišćenja naših sadržaja kao što su teretana. Paket je za dvoje, uključuje takse. *Ovaj paket je dostupan samo tokom vikenda od četvrtka do nedjelje.

  369.00
 • Romansa u prirodi

  Cijenite slatke trenutke sa svojim partnerom. Ostanite 1+ noć i dobijte: Boca domaćeg vina po dolasku. Slatka dobrodošlica. Romantična uredjena soba. Večera za dvoje u našem restoranu. Plus naše uobičajene uključenosti dnevnog doručka, besplatnog bežičnog interneta, parkinga i korišćenja naših sadržaja kao što su teretana. Paket je za dvoje, uključuje takse. *Ako želite da iznenadite svog partnera promišljenim poklonom kao što je buket cvijeća, obratite se našem timu. Drago nam je da vaš romantičnu prigodu učinimo još posebnijim. *Ovaj paket je dostupan samo tokom vikenda od četvrtka do nedjelje.

  169.00
 • Medeni Mjesec Paket

  Doživite vrhunski romantični početak vašeg braka. Ostanite 3+ noći i dobijte: Prva noć besplatna. Piće dobrodošlice. Boca domaćeg vina po dolasku. Slatka dobrodošlica. Romantično uredjena soba. Večere za dvoje u našem restoranu. Piknik ručak uz bocu našeg domaćeg vina. Neograničeno korištenje našeg Wellness centra. Plus naše uobičajene uključenosti dnevnog doručka, besplatnog bežičnog interneta, parkinga i korišćenja naših sadržaja kao što su teretana. Paket je za dvoje, uključuje takse. *Piknik ručkovi zavise od vremenskih prilika. Ukoliko vremenske prilike ne dozvoljavaju romantični ručak na otvorenom, naš tim će napraviti prekrasan ambijent u vašoj sobi. *Ovaj paket je dostupan samo tokom vikenda od četvrtka do nedjelje.

  709.00
 • Avanturu u izobilju

  Uživajte u uzbuđenju. Ostanite 2+ noći i dobijte: Piće dobrodošlice. Vožnja kajakom za dvoje niz rijeku Unu. 1 sat Quad safari. 4 sata vožnje e-biciklom za dvoje. Plus naše uobičajene uključenosti dnevnog doručka, besplatnog bežičnog interneta, parkinga i korišćenja naših sadržaja kao što su teretana. Paket je za dvoje, uključuje takse. *Napominjemo da su sve ponuđene aktivnosti ovisne o dostupnosti. Važno je da mjesec dana prije dolaska kontaktirate tim Zlatne Niti kako biste razgovarali o datumu i vremenu kada želite da učestvujete u vašim aktivnostima. Rezervacija vaših aktivnosti unaprijed će im omogućiti da osiguraju da izvučete maksimum iz ove ponude.

  369.00

Video

Location

Only guests who have booked can leave a review.

Verified Listing

Rezervacija

Extra Services 0
Guests 1
Guests
Login to Book