Prijavi se

 • 24 h
  Besplatno otkazivanje do

Ostavite užurbanost iza sebe i vratite se prirodi u turističkom naselju Zlatna Nit. Pozivamo vas na povezivanje s prirodom, sa dragim ljudima u zelenoj oazi u kojoj ćete odmoriti tijelo, um i dušu.
Prekrasna lokacija idiličnog šarma, ušuškana među brdima i šumama, udaljena od Bosanske Krupe 4 km, a od Bihaća i Cazina 36 km, udoban smještaj u rustikalnom stilu, prirodno okruženje, opuštanje uz naš moderan wellness i spa centar sa holističkim tretmanima za potpunu fizičku, mentalnu i duhovnu obnovu, tradicionalna jela sa domaćim sastojcima iz našeg staklenika, bašte i voćnjaka, i avantura na otvorenom su red dana u Zlatnoj Niti. Zvuči nebesko?
Bilo da dolazite sa familijom, sa prijateljima ili sa grupom poslovnih partnera i saradnika – imamo za svakoga ponešto da ponudimo. Pored našeg restorana i konobe, wellness i spa centar, teretane, i vanjski sportski teren (za tenis ili nogomet), svoj odmor kod nas možete obogatiti sa raznim aktivnostima kao što su quad safari, tradicionalna vožnja riječnom lađom, ribolovne i/ili lovačke aktivnosti, iznajmljivanje bicikala, pješačke ture, rafting i kajak ture, ili izleti na rijeke Unu i Krušnicu.
Čvrsto spavajte u miru
Idiličan domaći stil – svaka soba ukrašena je lijepim, ručno, izrađenim drvenim namještajem i umjetničkim djelima lokalnih umjetnika, opremljena jednom kupaonicom, posebnim detaljima i kvalitetom uslugom domaćinstva.
Vratite se kući u prirodno okruženje
Naša glavna zgrada i nova zgrada nude pogled na obronke s našim vinogradom i voćnjakom te okolnim šumama, pozivajući vas da se opustite i napunite pozitivnom energijom nakon dana avanture na otvorenom ili u našem Wellness centru.
Ako su opuštanje i/ili avantura u prirodi vaš cilj, onda ste na pravoj lokaciji za odmor.
Dobro nam došli!

Karakteristike

Cijene

Cjenovnik smještaja

 • Jednokrevetna soba

  Cijena je 60KM + 3KM boravišne takse

  60,00
 • Dvokrevetna soba

  Cijena je 90KM + 6KM boravišne takse

  90,00
 • Trokrevetna soba

  Cijena je 110KM + 9KM boravišne takse

  110,00
 • Četverokrevetna soba

  Cijena je 140KM + 12KM boravišne takse

  140,00

Cjenovnik aktivnosti

 • Quad Safari (1 sat)

  Istražite naše prirodno okruženje sa sat vremena vožnje quadom. Šume, brda, uz rijeku Unu ili Krušnicu... ovo je vaše istraživanje - vaš safari.

  50,00
 • Rafting/kayaking 1

  Crno jezero - Bosanska Krupa: etapa dužine oko 6 km i traje oko 2 sata.

  40,00
 • Rafting/kayaking 2

  Grmuša - Bosanska Krupa: etapa dužine oko 15 km i traje oko 4-5 sati.

  50,00
 • Rafting/kayaking 3

  Salihovac - Bosanska Krupa: etapa dužine oko 20 km i traje oko 5-6 sati. 60 KM po osobi.

  60,00
 • 1 sat Wellness i Spa

  Uživajte i opustite se u našem Wellness i Spa Centar - Bio sauna, Finska sauna i slana soba + 1 sat u teretanu.

  45,00
 • Neograničen Wellness i Spa

  Uživajte i opustite se u neograničen koristi naš Wellness i Spa Centar za 2 dana - Bio sauna, Finska sauna i slana soba + teretana.

  100,00

Cjenovnik Ponuda

 • Zlatna Nit Relaks Paket

  Opustite se u Zlatnoj Niti. Ostanite 2+ noći i dobijte: Boca domaćeg vina po dolasku. 1 sat korištenja naših wellness i spa sadržaja + 1 sat ekstra. Plus naše uobičajene uključenosti dnevnog doručka, besplatnog bežičnog interneta, parkinga i korišćenja naših sadržaja kao što su teretana. Paket je za dvoje, uključuje takse.

  269,00
 • Wellness Paket

  Pronađite svoje opuštanje u Zlatnoj Niti Ostanite 2+ noći i dobijete: Boca domaćeg vina po dolasku. Večera za dvoje prve noći. Neograničeno korištenje našeg Wellness centra. Plus naše uobičajene uključenosti dnevnog doručka, besplatnog bežičnog interneta, parkinga i korišćenja naših sadržaja kao što su teretana. Paket je za dvoje, uključuje takse. *Ovaj paket je dostupan samo tokom vikenda od četvrtka do nedjelje.

  369,00
 • Romansa u prirodi

  Cijenite slatke trenutke sa svojim partnerom. Ostanite 1+ noć i dobijte: Boca domaćeg vina po dolasku. Slatka dobrodošlica. Romantična uredjena soba. Večera za dvoje u našem restoranu. Plus naše uobičajene uključenosti dnevnog doručka, besplatnog bežičnog interneta, parkinga i korišćenja naših sadržaja kao što su teretana. Paket je za dvoje, uključuje takse. *Ako želite da iznenadite svog partnera promišljenim poklonom kao što je buket cvijeća, obratite se našem timu. Drago nam je da vaš romantičnu prigodu učinimo još posebnijim. *Ovaj paket je dostupan samo tokom vikenda od četvrtka do nedjelje.

  169,00
 • Medeni Mjesec Paket

  Doživite vrhunski romantični početak vašeg braka. Ostanite 3+ noći i dobijte: Prva noć besplatna. Piće dobrodošlice. Boca domaćeg vina po dolasku. Slatka dobrodošlica. Romantično uredjena soba. Večere za dvoje u našem restoranu. Piknik ručak uz bocu našeg domaćeg vina. Neograničeno korištenje našeg Wellness centra. Plus naše uobičajene uključenosti dnevnog doručka, besplatnog bežičnog interneta, parkinga i korišćenja naših sadržaja kao što su teretana. Paket je za dvoje, uključuje takse. *Piknik ručkovi zavise od vremenskih prilika. Ukoliko vremenske prilike ne dozvoljavaju romantični ručak na otvorenom, naš tim će napraviti prekrasan ambijent u vašoj sobi. *Ovaj paket je dostupan samo tokom vikenda od četvrtka do nedjelje.

  709,00
 • Avanturu u izobilju

  Uživajte u uzbuđenju. Ostanite 2+ noći i dobijte: Piće dobrodošlice. Vožnja kajakom za dvoje niz rijeku Unu. 1 sat Quad safari. 4 sata vožnje e-biciklom za dvoje. Plus naše uobičajene uključenosti dnevnog doručka, besplatnog bežičnog interneta, parkinga i korišćenja naših sadržaja kao što su teretana. Paket je za dvoje, uključuje takse. *Napominjemo da su sve ponuđene aktivnosti ovisne o dostupnosti. Važno je da mjesec dana prije dolaska kontaktirate tim Zlatne Niti kako biste razgovarali o datumu i vremenu kada želite da učestvujete u vašim aktivnostima. Rezervacija vaših aktivnosti unaprijed će im omogućiti da osiguraju da izvučete maksimum iz ove ponude.

  369,00

Video

Lokacija

Samo gosti koji su imali rezervaciju mogu ostaviti recenziju.

Provjeren sadržaj

Rezervacija

Odaberi usluge 0
Broj gostiju 1
Broj gostiju
Prijavite se za rezervaciju